Flyer Talentendag
Flyer Talentendag (Foto: eigen foto)

Regionale Talentendag DVS’33 Ermelo

Ermelo - DVS’33 Ermelo speelt met haar selectieteams bij de jeugd al jaren op een hoog niveau. Alle selectieteams van JO13-1 tot en met JO19-1 spelen op divisie niveau. Sinds dit seizoen horen ook een O18 en O16 team daarbij, waarmee alle jaargangen zijn vertegenwoordigd.

Iedere talentvolle voetballer heeft een droom om profvoetballer te worden en DVS is er trots op om daarin een (kleine) rol te vervullen door het aanbieden van een zo goed mogelijke voetbalopleiding. Ook afgelopen seizoen stroomden er weer spelers vanuit de Opleiding van DVS door naar clubs als Vitesse en PEC Zwolle en DVS is er trots op daarin een (kleine) rol te vervullen. Om het niveau te handhaven, zoekt DVS nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op het hoogste niveau te voetballen én beter willen worden.

Mede daarom organiseert DVS op woensdag 15 april met medewerking van opleidingspartner Vitesse een DVS Talentendag voor regionale talenten. 

Ben jij een talentvolle regionale speler (nog niet lid van DVS ) die hoopt in seizoen 2021-2022 in aanmerking te kunnen komen voor een DVS’33 - selectieteam van je geboortejaar? Schrijf je in via het mailadres Talentendag@dvs33.nl. Vermeld bij inschrijving naam, geboortedatum, huidige club/team, telefoon nummer, woonplaats en voorkeurspositie. Ook keepers zijn méér dan welkom. 

‘’Ter bevestiging sturen we je een bericht of we jouw inschrijving in goede orde hebben ontvangen, inclusief nadere informatie.’’ 

Programma Talentendag: Aanvang alle leeftijdsgroepen 18.00 uur tot 19.15 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden