Jonger Oranje Talentendag bij DVS ’33 Ermelo


Foto:

Jonger Oranje Talentendag bij DVS ’33 Ermelo

ERMELO - Op donderdag 25 februari vindt weer een Jonger Oranje Talentendag plaats bij DVS ’33! Ben je tussen de 5 en 12 jaar? Meld je dan aan voor deze fantastische voetbaldag. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag zijn óók scouts aanwezig van diverse eredivisie clubs.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag speel je lekker veel korte partijtjes in een 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenootjes waarbij je bekeken en beoordeeld wordt door scouts van profclubs. Je krijgt dé kans om jouw voetbaldroom waar te maken. De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de Jonger Oranje Regioselecties ‘Veluwe’. Als je het schopt tot deze selectie word je uitgenodigd om mee te doen aan de Jonger Oranje Finals. Daar worden de officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen minimaal één oefenwedstrijd tegen een profclub.

De Jonger Oranje Talentendag is voor spelers (jongens en meisjes) uit de geboortejaren 2009 tot en met 2015. De geboortejaren 2011 tot en met 2014 doen mee aan het ochtendprogramma (9.30 tot 12.30 uur) en de geboortejaren 2009 tot en met 2010 aan het middag programma (13.45 tot 16.15 uur). Deelname kost slechts 26,95 euro, inclusief certificaat en PANNA! magazine.

www.jongeroranje.nl/inschrijven

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden