‘Een lang traject, maar het resultaat mag er zijn’


<p>Offici&euml;le oplevering 62 nieuwe woningen De Wegwijzer en Postlaantje in Ermelo. (foto: UWOON)</p>

Officiële oplevering 62 nieuwe woningen De Wegwijzer en Postlaantje in Ermelo. (foto: UWOON)

(Foto: UWOON)

‘Een lang traject, maar het resultaat mag er zijn’

ERMELO - Eindelijk was het zover: de feestelijke oplevering van de 62 nieuwe woningen, middenin het centrum van Ermelo, aan de Wegwijzer en Postlaantje. Fleur Imming, directeur UWOON vierde de digitale oplevering samen met wethouder Klappe en Alan Bosch, directeur Nijhuis Apeldoorn.

 Na het opengingswoord van Fleur Imming blikte wethouder Laurens Klappe terug op de rijke historie van het plan en de locatie. Wethouder Klappe: ‘’Het was een lang traject, maar het resultaat mag er zijn. Ik ben blij met deze nieuwe woningen middenin het centrum van Ermelo”.

Hij bedankte iedereen voor de samenwerking en de vasthoudendheid om het project tot een succes te maken. Niet alleen de historie van het plan en de locatie zijn bijzonder. Fleur Imming benadrukt de mooie mix van koop- en huurwoningen. Fleur: “Dit is een voorbeeld voor veel andere buurten, waarbij het gelukt is om de helft van de woningen in de sociale sector te realiseren. ‘’

De 31 huurappartementen en 31 koopappartementen zijn energiezuinig en voorzien van zonnepanelen. 

Bijna alle woningen zijn verkocht en verhuurd. Vanaf medio februari ontvangen de eerste huurders de sleutel, gevolgd door de eigenaren van de koopappartementen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden