350 mensen zagen première film Groevenbeek


<p>Linde neemt de kijker mee naar de les Nederlands.</p>

Linde neemt de kijker mee naar de les Nederlands.

(Foto: Rein Tanis)

350 mensen zagen première film Groevenbeek

ERMELO - In de maand januari staan in vele agenda’s de open dagen van de scholen voor voortgezet onderwijs genoteerd. Helaas is het door de corona-maatregelen niet mogelijk om de leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers fysiek op de school te ontvangen. 

De scholen zijn daarom druk in de weer met het vinden van alternatieven. Ook Groevenbeek heeft geanticipeerd op de huidige situatie. Er is een boeiende film gemaakt met de titel: ‘Welkom in onze Groevenwereld’. 

In december hebben twee camerateams van Tortilla Media opnames gemaakt van de lesdag van brugklasser Linde. Zo kunnen de kijkers in de film meelopen met Linde en krijgen op deze manier veel te weten over de vmbo-afdeling van Groevenbeek Ermelo. De kijkers kunnen ook via een 1 op 1 live chat vragen stellen aan een team van medewerkers. 

Maandagavond 11 januari hebben 350 personen de première van de film van Groevenbeek Putten thuis vanaf de bank bekeken. Maandag 18 januari is de afdeling vmbo Ermelo aan de beurt en maandag 8 februari de afdeling tvwo/atheneum/havo. 

Uiteraard zijn de films na de première terug te kijken. Dit kan via de website van Groevenbeek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden