Interactie geeft jeugd Ermelo z'n eigen wintergames


Foto: Iakov Filimonov

Interactie geeft jeugd Ermelo z'n eigen wintergames

ERMELO - Interactie Sportbedrijf Ermelo organiseert 16 en 17 januari de eerste wintergames van Ermelo, met als doel extra sport- en spelactiviteiten te verzorgen en jongeren te motiveren in beweging te komen.

Wintergames is een initiatief van en wordt gefinancierd door de Krajicek Foundation, de Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland. Jongeren hebben iets nodig om naar uit te kijken in de corona wintermaanden

Tijdens de coronapandemie krijgen jongeren vooral te horen wat er allemaal niet mag én niet kan. Uit onderzoek blijkt dat jongeren tijdens deze coronapandemie minder zijn gaan bewegen, 4 op de 5 beweegt zelfs te weinig.

Interactie komt daarom in actie voor de jeugd in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar. ‘’We organiseren op zaterdag 16 januari en zondag 17 januari diverse clinics zoals archery tag, geo caching, dans, boogschieten, bubbel voetbal en nog meer. De activiteiten staan in het teken van ontmoetingen, ontspannen, bewegen, plezier maken en veel positiviteit.’’

Dankzij de wintergames hebben jongeren eindelijk weer iets om echt naar uit te kijken.

Houd de website interactie-ermelo.nl/evenementen en social media kanalen in de gaten, omdat je je binnenkort kunt aanmelden voor de wintergames van Ermelo.

Vanzelfsprekend houdt Interactie Sportbedrijf Ermelo zich aan alle huidige RIVM veiligheidsmaatregelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden