Nieuw welkom voor toeristen in de maak


<p>Op veertien plekken in Ermelo staan oranje gekleurde welkomstborden, deze zijn toe aan vervanging.&nbsp;</p>

Op veertien plekken in Ermelo staan oranje gekleurde welkomstborden, deze zijn toe aan vervanging. 

(Foto: Google Maps)

Nieuw welkom voor toeristen in de maak

ERMELO - De gemeente Ermelo krijgt nieuwe welkomstborden. Ook komen led-portalen bij entrees van de bebouwde kom van Ermelo.

Op veertien plekken in Ermelo staan oranje gekleurde welkomstborden, deze zijn toe aan vervanging.

De gemeente wil nieuwe borden volgens Veluwestijl ontwikkelen en laten plaatsen. ‘’We kiezen daarbij voor het vervangen van de borden op elf plekken, bij entree van de gemeentegrens. Op de drie plekken bij de entree van de bebouwde kom verwijderen wij de borden. Hier komt geen nieuw bord voor terug. De reden daarvoor is dat er parallel wordt gewerkt aan led-portalen bij de entree wegen van de bebouwde kom van Ermelo.’’

Het streven is dat straks elke Veluwse gemeenten nieuwe eenduidige en eigentijdse bebording heeft. Dit gaat in stapjes. Langzaamaan zullen steeds meer gemeenten de bebording vervangen, op de besluitvorming in andere gemeente heeft de gemeente Ermelo geen invloed. Ermelo vindt eenheid op de Veluwe voor alle uitingen in ieder geval belangrijk en trekt voor de nieuwe borden ruim 9.000 euro uit. Nog voor het nieuwe toeristische seizoen zullen de nieuwe borden geplaatst worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden