Arend-Jan Wielink (rechts) feliciteert Karel Pul met het live gaan van de nieuwe websites.
Arend-Jan Wielink (rechts) feliciteert Karel Pul met het live gaan van de nieuwe websites. (Foto: Begrafenisverzorging Pul)

Vernieuwde website uitvaartondernemer: ‘ons visitekaartje’

ERMELO - In elke branche is een goede website van groot belang. Zeker in deze tijd waarin we zo min mogelijk bewegingen buitenshuis maken en meer online zoeken naar wat we nodig hebben. Reden voor Karel Pul om de verouderde websites te laten vernieuwen zodat die aan de wensen van deze tijd voldoen én beter vindbaar zijn.

Hij heeft daarvoor de hulp van Wielink Websolutions uit Nunspeet ingeschakeld en het resultaat mag er zijn. De vernieuwde websites zijn goed op een mobiel te bekijken, dat is tegenwoordig toch de eerste indruk, het visitekaartje. Nieuw op de website van Begrafenisverzorging Pul is het online condoleanceregister. Online condoleren is een groot goed in een tijd waarbij er slechts een klein aantal gasten bij de uitvaart aanwezig mogen zijn. Men kan op deze manier gemakkelijk medeleven betuigen waardoor de nabestaanden met mooie woorden en herinneringen worden gesteund. Neem gerust een kijkje op www.begrafenisverzorgingpul.nlen www.uitvaartcentrumermelo.nl.

Karel Pul over de samenwerking met Wielink Websolutions: ‘’Wij zijn zeer tevreden over de prettige manier van samenwerken, de duidelijke uitleg en de deskundige begeleiding.’’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden