Foto:

Winterkost van drumfanfare

ERMELO - Om ervoor te zorgen dat het clubgebouw van EDG, de Muzenhof, de deuren weer kan openen na de coronacrisis heeft Drumfanfare EDG een stamppot actie in het leven geroepen.

De maaltijden worden door de leden, onder toeziend oog van een zelfstandige kok, bereid en zorgvuldig verpakt in afsluitbare bakken. Omdat de maaltijden vers bereid zijn kunnen deze ook ingevroren worden. Tevens zijn de bakken magnetron bestendig dus kan het ook in de betreffende bak gewarmd worden.

Waar kunt u uit kiezen;

Menu 1, kop erwtensoep, Zuurkoolschotel met jus, gebakken spekjes en rookworst.

Menu 2, kop erwtensoep, Stamppot rauwe andijvie met jus en gekruide speklapjes.

Menu 3, kop erwtensoep, Stamppot boerenkool met jus en een ambachtelijke rookworst.

EDG Ermelo stond al bekend om haar erwtensoep en rookworst welke beide natuurlijk niet mogen ontbreken in bovenstaande menu’s.

Voor maar 3,95 euro per maaltijd steunt u de Muziekvereniging en heeft u een makkelijke maaltijd.

U kunt deze maaltijden bestellen door middel van een mail te sturen naar info@demuzenhof.nl of te bellen, gelieve wel na 19.00 uur, naar telefoonnummer 0341-558630.

De bestelde maaltijden kunnen op zaterdag 21 november tussen 12.00 en 17.00 uur afgehaald worden in ‘De Muzenhof’ aan de Leuvenumseweg 66. Mocht u slecht ter been zijn, dan bestaat er de mogelijkheid voor thuisbezorging, gelieve dit dan wel bij uw bestelling goed aan te geven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden