dartbord met pijlen
dartbord met pijlen (Foto: Google)

Toch een toernooi voor de Ermelose Dart Club

ERMELO - Alfred van der Velden heeft zaterdagavond het eerste lockdown dartstoernooi van de Ermelose Dart Club gewonnen. Hij won in de finale van Jim Hendriks uit Elst.

De Ermelose Dart Club heeft in het verleden al regelmatig aparte darttoernooien gehouden zoals een 156-toernooi, draaibordtoernooi en blind-koppeltoernooi maar nog nooit een darttoernooi vanuit huis. De deelnemers belden via whatsapp met elkaar om zo de wedstrijden te spelen. Doordat men vanuit eigen huis kon meedoen waren het niet alleen deelnemers uit onze regio maar ook uit Noord-Brabant.

Via een knock-outsysteem bleven uiteindelijk de beste vier over. In de finale kwamen de heren Alfred van der Velden en Jim Hendriks elkaar tegen. De heren hadden in de poulefase ook al tegen elkaar mogen strijden en in de finale liet Alfred weer zien dat hij de wedstrijd beheerde. De Noord-Brabander won met 4-0.

Deze darter doet ook mee met een regionale lockdown dartscompetitie van 0341activiteiten. Hij staat daar op nummer 1 van de rankinglijst. Het was dan ook geen verrassing toen hij de finale van het toernooi van de Ermelose Dart Club won.

De derde plaats was voor de heren Milan Pellegrom uit Nunspeet en Remco Hendriks uit Elst. Zij waren beide de winnaar van hun poule geworden. Echter in de halve finales verloren beide deelnemers met een 3 - 1 eindstand van de finalisten.

Voor meer informatie over de dartclub of het online darten kan men dartclub@borop4.nl mailen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden