<p>Ondernemer Olav Pranger springt met zijn clubs in Harderwijk en Ermelo in een gat in de markt.</p>

Ondernemer Olav Pranger springt met zijn clubs in Harderwijk en Ermelo in een gat in de markt.

(Foto: )

Fitnessclub Get Healthy straks gewoon 24 uur per dag open

ERMELO - Juist in deze tijd is voldoende bewegen essentieel. Maar wanneer? En hoe combineer je dat met een volle agenda? Bij de fitnessclubs van Get Healthy kunnen mensen vanaf maandag 22 december 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar fitnessen.

Ondernemer Olav Pranger springt met zijn clubs in Harderwijk en Ermelo in een gat in de markt. ‘’De vraag is er en wij gaan dit aanbieden zodat wij nog meer mensen kunnengaan helpen bij het ontwikkelen en met plezier onderhouden van een gezondere leefstijl.”

Sportscholen moesten dit voorjaar noodgedwongen door de coronacrisis hun deuren sluiten. Een tegenslag, maar het gaf gelijk ook ruimte voornieuwe ideeën. Pranger: ‘’In een periode waarin er ons vooral beperkingen zijn opgelegd, gaat Get Healthy beperkingen nu uit de wegruimen en kan er nog voor de kerst 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar gesport worden.”

Door 24/7 te openen wil Get Healthy meerwaarde leveren aan de leden en andere mensen enthousiasmeren om ook voor Get Healthy te kiezen. ‘’Tegelijkertijd willen we ook een duidelijk signaal afgeven. Focus je op waar je wel invloed op hebt en zet daar maximaal op in, juist nu!”

Een fitnessclub die 24 uur per dag open is, ook op zaterdag en zondag, hoe ziet dat eruit? Pranger: ‘’Onze leden hebben een ledenpas en krijgen daarmee elektronisch toegang tot onze clubs in Ermelo en Harderwijk, ook als ons team niet aanwezig is. De lampen gaan automatisch aan en men kan zo gebruik maken van alle ruimtes en toestellen.” Onze trainers zijn minimaal veertig uur per week aanwezig om de deskundige en betrokken begeleiding te bieden waar we om bekendstaan. ‘’Onze leden kunnen er dus voor kiezen om onder begeleiding te komen fitnessen,” legt de gedreven ondernemer uit.

‘’Dat is handig als je nog niet zoveel ervaring hebt of bijvoorbeeld kampt met een blessure. En komt het in verband met je andere verplichtingen beter uit om om 6.00 of op zondagmiddag te gaan fitnessen? Dan kan dat. Je kan natuurlijk ook onder begeleiding starten en na verloop van tijd ook zonder begeleiding komen fitnessen.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden