Henk overhandigt de taart aan Kreca
Henk overhandigt de taart aan Kreca (Foto: eigen foto)

Kreco verrast met taart

ERMELO - De week van 26 tot 30 oktober is het de Week van de 1000 Voorbeelden. In de regio Noord Veluwe gaat de Inclusief Groep langs werkgevers die ook in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Als dank ontvangen zij een heerlijke taart.

Insectenkwekerij

Kreca is een insectenkwekerij waar ze meer dan tien soorten insecten kweken voor de diervoederindustrie. Bij Kreca werken op dit moment 3 medewerkers die vanuit Inclusief Groep geplaatst zijn.

Henk Rozemuller, jobcoach van Inclusief Intervens: ‘’Ik ken Kreca als een sociaal bedrijf wat mensen respecteert zoals ze zijn en oog heeft voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. De mensen die er werken, doen dat met erg veel plezier. De visie die Kreca heeft wat betreft sociaal ondernemen, is een voorbeeld voor deze regio. Ze staan altijd open voor mensen die een extra steuntje nodig hebben.’’

Arbeidsmarktregio’s

Deze actie is tot stand is gekomen met de arbeidsmarktregio’s. De Veluwe valt binnen verschillende arbeidsmarktregio’s o.a. Factor Werk. Binnen de regio Noord Veluwe werken we met deze Arbeidsmarktregio’s samen. Samen met gemeenten, het ROC Landstede, UWV en het Veluwe Portaal werken we aan een eenduidige werkgeversdienstverlening op de Noord Veluwe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden