<p>Wandelen langs toekomstige woningen.</p>

Wandelen langs toekomstige woningen.

(Foto: Heijmans)

Kopersdag en wandelroute De Hooge Riet

ERMELO - Zaterdag 10 oktober liepen zo’n 200 belangstellenden op eigen gelegenheid de door Heijmans uitgezette wandelroute op De Hooge Riet in Ermelo. Inschrijving vooraf voor een specifiek tijdvak was hierbij verplicht om te voldoen aan de corona-richtlijnen. 

De route ging langs de plekken waar in de nabije toekomst de 28 tweelaagse terraswoningen en 10 twee-onder-een-kapvilla’s worden gerealiseerd. In het park waren ontwikkelaars van Heijmans en de makelaars aanwezig om vragen te beantwoorden. Meiling Putten was ook aanwezig om alvast wat interieurinspiratie op te doen.

Nieuwbouw in verkoop

Op 30 september gingen de eerste 38 woningen op De Hooge Riet in verkoop. Dit gebeurde gezien de coronamaatregelen online. Johan Maas van Heijmans vertelt: “Een verkoopevenement organiseren is nu niet mogelijk. Maar een individuele wandeling door het park kan wel. Daarom hebben we een wandelroute uitgezet langs de plekken waar straks de woningen staan. Zaterdag kregen we veel positieve reacties op het initiatief; het merendeel van de bezoekers had zich al ingeschreven voor een of meerdere woningen, maar men vond het alsnog prettig om op deze wijze een indruk te krijgen van de woonomgeving.  Het is natuurlijk ook gewoon een prachtig park voor een wandeling en bovendien werkte het weer mee.” 

Ook de route lopen?

Voor belangstellenden die de route op een ander moment willen lopen, liggen er bij de makelaars (Makelaars Midden Nederland in Ermelo en Drieklomp in Voorthuizen) wandelkaarten klaar. Meer informatie staat op www.dehoogeriet.nl .

De inschrijftermijn voor de 38 nieuwbouwwoningen sluit op donderdag 15 oktober om 12.00 uur. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden