<p>Deze week aflevering 548. Een echtpaar. Maar wie zijn dit?&nbsp;</p>

Deze week aflevering 548. Een echtpaar. Maar wie zijn dit? 

(Foto: )

Ermelo Toen: Wie is dit echtpaar?

ERMELO - In aflevering 546 was een foto te zien van De Trommelclub Excelsior uit 1940. ‘’Vorige week gaf ik alle namen al op één na.’’ Die mist Gert Staal nog steeds. Deze week aflevering 548. Een echtpaar. Maar wie zijn dit?

Terug naar aflevering 546. ‘’Wie kan mij vertellen wie de jongen is die rechts vooraan zit met zijn handen gevouwen. Ik hoop dat die naam komt, dan heb ik het compleet.’’

De vorige keer was er een vrouw alleen te zien. Toen was ook haar naam bekend. Dirkje van de Kamp. Dit stond achter op de foto geschreven. ‘’Verder kon ik niets vertellen de vorige keer en helaas, ik kan het nog steeds niet.’’ Wie weet iets van haar te vertellen. Werkte op Veldwijk of op s’ Heerenloo? Of deed ze wat anders in Ermelo? Was ze getrouwd? Zo ja met wie. Of waar woonde ze. Al deze informatie is van harte welkom hier.

Deze keer een echtpaar. Maar wie zijn dit? ‘’Ook de inzender heeft geen idee wie dit zijn, en ik ook niet, terwijl de foto wel uit Ermelo komt. ‘’We hopen er op deze manier achter te komen. Wie helpt ons aan de namen. Voor reacties, vragen of aanleveren van foto’s, zie onderstaand nummer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden