<p>Aan de Putterweg is een werknemersco&ouml;peratie gevestigd van fietsenmakers.&nbsp;</p>

Aan de Putterweg is een werknemerscoöperatie gevestigd van fietsenmakers. 

(Foto: Fietsgewoon)

Beperking weerhoudt jonge ondernemers niet

 ERMELO -  Aan de Putterweg 15 in Ermelo is Fietsgewoon gevestigd. Niet alle inwoners van Ermelo zijn zich nog bewust van wat voor unieke plek dit is.

Hier is een werknemerscoöperatie gevestigd van fietsenmakers. Nu is dat al op zich bijzonder, echter deze jong volwassenen hadden moeite met het vinden van een passende baan mede door hun beperking. Het niet of minder kunnen zien of een ander soortige beperking heeft deze jonge ondernemers er niet van weerhouden deze uitdaging aan te gaan.

Inmiddels biedt deze werkplek voor nog meer werkzoekende een passende plek. Het is natuurlijk inspirerend als deze jong volwassenen elkaar coachen in het vinden en behouden van een passende baan.

Een diversiteit van trajecten in de arbeidstoeleiding zijn mogelijk, hierin geniet Fietsgewoon al de belangstelling van de Gemeente Ermelo, UWV en anderen betrokkenen.

Veel inwoners uit en bezoekers van Ermelo zijn al bekend met de beleving van Fietsgewoon en heel tevreden over de service gerichte instelling van deze beginnende ondernemers.

In dit eerste seizoen hadden de rijwielherstellers te maken met de crisis zoals vele ondernemers, hier hebben ze zich creatief door heen geworsteld maar het is nog niet voorbij.

Om die reden een unieke actie: Kom Fietsgewoon beleven en u krijgt een gratis kwaliteit binnenband bij het vervangen van uw buitenband aan uw tweewieler bij het inleveren van dit artikel in de winkel. u bent welkom aan de Putterweg 15 bij Fietsgewoon.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden