<p>De offici&euml;le heropening werd verricht door Wilco Juffer en Odette Stuurman.</p>

De officiële heropening werd verricht door Wilco Juffer en Odette Stuurman.

(Foto: )

Expert Ermelo heropend: Strak, overzichtelijk en sfeervol

ERMELO - De afgelopen drie weken heeft menigeen nieuwsgierig naar de dichtgeplakte ramen van Expert Ermelo staan kijken. De klanten werden naar de achterzijde aan de Burgemeester Langmanstraat verwezen. Aldaar kon men toch terecht terwijl aan de voorzijde hard werd gewerkt.

 De zaak is heringedeeld en voorzien van een interieur dat weer geheel eigentijds is.

De officiële heropening werd verricht door Wilco Juffer en Odette Stuurman; Wilco werkt het langst bij Expert Ermelo en Odette het kortst. Gezamenlijk ontvlochten ze een expertoranje lint, waarna iedereen de mooie winkel kon bewonderen.

Vertrouwen

Volgens ondernemersechtpaar Fred en Petra Deen is de modernisering van de winkel een teken van vertrouwen in de toekomst: “Onze klanten blijven ons trouw en waarderen de service die wij bieden. Ook de website van Expert wordt door onze klanten gewaardeerd en leidt ertoe dat de klantenkring elk jaar groter wordt. De klant kan zich rustig oriënteren op onze site en kan bij vragen in de winkel terecht.” Veel mensen weten inmiddels dat kopen bij de webshop van Expert betekent dat je gewoon bij je lokale winkel koopt. “Een mooi concept,” aldus Fred en Petra Deen.

Met de verbouwing wordt een drukke periode afgesloten.

“De eerste positieve reacties zijn al binnen,” vertelt Petra Deen trots. “Overzichtelijk, sfeervol en strak worden daarbij steevast genoemd.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden