Foto: Pixabay

Aankomst van Sinterklaas dit jaar digitaal

ERMELO - Helaas kan dit jaar de traditionele intocht van Sinterklaas niet doorgaan, vanwege de RIVM richtlijnen is het helaas niet verantwoord om de stoet door het dorp te laten gaan. Uiteraard zal Sinterklaas wel in Ermelo aankomen, maar dan op een andere manier.

De Goedheiligman zal dit jaar digitaal in Ermelo aankomen, het Sinterklaascomité heeft hier afgelopen week een beslissing over genomen en heeft geconcludeerd dat het niet verantwoord is om een intocht door het centrum te organiseren. Uiteraard zal Sinterklaas wel aankomen in Ermelo en ook nu blijft hij in het Pakjeshuis overnachten. Gedurende de Sinterklaasperiode zullen er hier evenals vorige jaren diverse activiteiten plaatsvinden, de programmering zal over een aantal weken bekend gaan worden.

Zoals reeds eerder aangekondigd zullen er dit jaar naast zwarte pieten ook roetveegpieten aanwezig zijn. De komende weken zullen de details verder bekend gaan worden en zult u meer horen over hoe de aankomst van Sinterklaas er precies uit gaat zien.

Meer informatie zal ook komen te staan op de website van VVV Ermelo op www.ermelobuitenleven.nlof de website van Het Pakjeshuis op www.hetpakjeshuisermelo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden