Rosa van der Vijver vertelt als Zandprinses het verhaal van Ermelo tijdens de feestelijke show op het Raadhuisplein op zaterdag 1 oktober.
Rosa van der Vijver vertelt als Zandprinses het verhaal van Ermelo tijdens de feestelijke show op het Raadhuisplein op zaterdag 1 oktober. Cultuurkust

Cadeau van de gemeente: het verhaal van Ermelo 50 jaar tijdens feestelijke show Raadhuisplein

26 september 2022 om 13:42 Activiteiten

ERMELO Ter ere van Ermelo 50 jaar zelfstandig trakteert de gemeente Ermelo alle inwoners op zaterdag 1 oktober om 19.30 uur op een feestelijke show op het Raadhuisplein. Met muziek, dans en zandprinses Rosa van der Vijver wordt ‘Het verhaal van Ermelo’ verteld.

Het feest staat in het teken van Spot On Ermelo. Een nieuw, jaarlijks terugkerend evenement om de opening van het culturele seizoen te vieren. Met een groot podium, tenten met activiteiten en een kunst- en cultuurmarkt is er buiten een heleboel te beleven. Het hernieuwde gemeentehuis, met daarin de Bibliotheek, Interactie Sportbedrijf, Welzijn Ermelo, Streekarchivaat en Cultuurkust opent eindelijk haar deuren voor de inwoners van Ermelo. Er zijn gratis concerten, theater en je kunt allemaal leuke dingen beleven, voor alle leeftijden.

Muziek, licht en zandkunst

De avond staat in het teken van Ermelo 50 jaar zelfstandig. De geschiedenis van het dorp wordt verteld met muziek, licht en zandkunst. Met een groot podium en twee grote LED-schermen is er genoeg ruimte voor iedereen die er maar bij wil zijn. Het avond programma duurt bij elkaar maar 40 minuten en start om half acht op het Raadhuisplein.

Spot On Ermelo is een initiatief van alle ‘bewoners’ van de nieuwbouw aan het Raadhuisplein en alle culturele partners.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie