Bijeenkomsten van de vrouw & geloof groep in de Katholieke kerk De Goede herder in Ermelo stimuleren de kracht van vrouwen.
Bijeenkomsten van de vrouw & geloof groep in de Katholieke kerk De Goede herder in Ermelo stimuleren de kracht van vrouwen. Pixabay

Programma najaar 2022 vrouw & geloof groep: creatief, interactief, verdiepend en verbindend.

8 november 2022 om 16:00 Religie

ERMELO Bijeenkomsten van de vrouw & geloof groep stimuleren de kracht van vrouwen, zijn creatief, interactief, verdiepend en verbindend. 

Specifiek voor vrouwen die zich bewust zijn van hun christelijke wortels. ,,We wagen steeds opnieuw de sprong om ons te oriënteren op zingeving en hoe we daar vorm aan kunnen geven. We laten ons inspireren door de Oecumenische Vrouwenbeweging en thema’s uit de samenleving.”

Woensdag 9 november van 14.00 - 16.00 uur: Moeders zijn ook dochters. Over de impact en betekenis van relaties tussen moeders en dochters en wat wij kunnen delen over onze moeders.

Woensdag 14 december van 14.00-16.00 uur: Vrouwenviering broosheid. Advent is als een vogel die zingt terwijl het nog nacht is. We maken samen een viering en beleven de liturgie.

Woensdag 11 januari van 14.00 - 16.00 uur: Etty Hillesum en Corrie ten Boom. Hoe de spirit en de moed van deze vrouwen kan inspireren in de uitdagingen van deze tijd. 

Plek van samenkomen: Katholieke kerk De Goede herder, Smidsweg 20, Ermelo. Informatie en aanmelden: ybekkema@hotmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie