Kees van Amstel is een Nederlandse comedian, cabaretier, schrijver en acteur.
Kees van Amstel is een Nederlandse comedian, cabaretier, schrijver en acteur. Simone-Peerdeman

Vierde solovoorstelling van comedian Kees van Amstel te zien in Theater Harderwijk: ‘Een timing à la Toon Hermans’

16 september 2023 om 20:00 Podiumkunsten

HARDERWIJK Kees van Amstel is een Nederlandse comedian, cabaretier, schrijver en acteur. Het publiek kent hem al jaren als vaste comedian van de Comedytrain. Verder schreef hij onder andere veel comedyshows op de Nederlandse televisie. Op zaterdag 14 oktober komt Van Amstel naar het theater met zijn vierde solovoorstelling ‘Vluchtweg altijd vrijhouden’.

De comedian vraagt zich af waarom we toch zo graag vluchten. Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor zijn plezier. Kees houdt zijn vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in zijn hoofd, in het onderwijs. Nu is de hele wereld aan de beurt.

RECENSIES

,,Van Amstel weet hoe hij een verhaal moet vertellen en hoe hij het publiek op een aangename manier in het verhaal kan betrekken,” schrijft de Theaterkrant.  

Het Friesch Dagblad zegt over de voorstelling: ,,En als hij je daarmee eenmaal te pakken heeft, laat hij je niet meer los. Vooral zijn opbouwende vergrotingen en smakelijke overdrijvingen getuigen daarbinnen van een timing à la Toon Hermans.”

Zin om even te vluchten? Kom dan op zaterdag 14 oktober om 20:15 uur naar het theater om te lachen met Kees van Amstel. 

Voor meer informatie en kaarten ga je naar theaterharderwijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie