Hilarische, orenpijnigende maar hartverwarmende komedie Viva la Diva in Theater Stroud
Hilarische, orenpijnigende maar hartverwarmende komedie Viva la Diva in Theater Stroud Milan van Weelden/Leon van Uden

Oren pijnigende en hilarische komedie Viva la Diva over Florence Foster Jenkins in Theater Stroud

11 februari 2024 om 18:00 Podiumkunsten

PUTTEN Theater Stroud presenteert op vrijdag 23 februari 2024 de komedie ‘Viva La Diva’, gespeeld door Erik Brey & Fréderique Sluyterman van Loo. Een hilarische, muzikale voorstelling. 

In het New York van de jaren 40 van de vorige eeuw gaat de gefortuneerde society-dame Florence Foster Jenkins optreden met een klassiek zang-recital in het prestigieuze Carnegie Hall. Het is uitverkocht! Er is één probleem: zij zingt hemeltergend vals. En iedereen weet dat, behalve zij zelf.

De hilarische (a)muzikale komedie Viva la Diva is het waargebeurde verhaal over Florence Foster Jenkins. Deze voorstelling oogstte groot succes op het Edinburgh Festival Fringe (1992), maar was daarna nooit meer te zien. Frédérique Sluyterman van Loo kruipt in de rol van Florence en Erik Brey in die van zowel haar pianist als haar echtgenoot. Alles zal live (vals) worden gezongen en op piano begeleid.

De voorstelling is vrijdag 23 februari te zien om 20.15 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via theaterstroud.nl. Daar kan ook de reservering worden gemaakt voor het borrelarrangement en de Theatertafel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie