Afbeelding
VVV Ermelo

Avondwandeling met wildbeleving

Overig

ERMELO Iedere woensdag in augustus kunnen belangstellenden onder leiding van een ervaren gids mee met de educatieve avondwandeling. Tijdens deze excursie zal de gids het een en ander over wild vertellen en laten zien. Een aanrader, voor wie geïnteresseerd is in grofwild en wildbeleving in Ermelo en of op de Veluwe.

Onder begeleiding van gids Reintje de Vos, gaan de deelnemers mee op pad door het bosgebied het Ruigeveld. Vooraf en tijdens de wandeling krijgen de wandelaars meer informatie omtrent het gebied en het grofwild wat hier voorkomt. 

Aan de hand van achter gelaten sporen en diverse mee gebrachte voorwerpen zal de gids van alles laten zien en uitleggen, over deze bijzondere bewoners. Op de terugweg, tegen de schemer aan, wordt er ook een bezoek gebracht aan het wildscherm in het gebied. Op het daadwerkelijk zien van wild is helaas geen garantie te geven. 

De wandeling vertrekt vanaf de parkeerplaats Indianenbos bij de Champignonlaan. De kosten zijn 9.50 euro per persoon. De minimum leeftijd is 10 jaar. Vooraf aanmelden en betalen is noodzakelijk. Dat kan bij VVV Ermelo, 0341-552200. De vertrektijd wordt meegedeeld bij aanmelding, de tocht gaat alleen door als er zich minimaal tien personen aangemeld hebben.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Wethouder Weidema wil het anders en beter doen 3 uur geleden
Afbeelding
Word het visitekaartje van Museum Het Pakhuis 19 uur geleden
Afbeelding
Vaak verbitterde strijd: 50 jaar zelfstandig 19 uur geleden
Afbeelding
Brandweer houdt water op voorraad wegens groot risico natuurbrand 15 aug, 11:05
Afbeelding
Op pad met de boswachter 12 aug, 14:51
Afbeelding
Zakkenrollers weer actief op festivals en in de winkelstraten 12 aug, 14:35
Afbeelding
Houten auto op twee wielen 11 aug, 13:00