Afbeelding

Tijdens de zomeractiviteiten hoeft geen kind zich te vervelen

29 juli 2022 om 10:44 Overig

ERMELO De Buurtsportfestijnen van Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. zijn inmiddels een begrip in Ermelo waar menig kind met veel plezier aan mee heeft gedaan. Dinsdag 16 augustus van 9.00 uur tot 16.00 uur kunnen kinderen tussen de 6 en 14 jaar meedoen aan het Buurtsportfestijn met het thema ‘Te land, ter zee en een beetje in de lucht’ bij sportcentrum Calluna.

Door het plezier in (buiten) bewegen mee te geven, wordt een actieve leefstijl steeds meer vanzelfsprekend voor de jeugd. De Buurtsportcoaches van Interactie weten dit als geen ander over te brengen. Vanwege de zomerstop heeft sporten en bewegen stilgelegen, door het Buurtsportfestijn ervaren kinderen weer hoe ontzettend leuk samen bewegen is. 

TE LAND, TER ZEE EN EEN BEETJE IN DE LUCHT Er is veel te doen tijdens het Buurtsportfestijn ‘Te land, ter zee en een beetje in de lucht’. Deelnemers kunnen in zwembad Calluna een kussengevecht houden, met banden door de stroomversnelling, zo vaak mogelijk van de glijbaan en spijkerbroek hangen. Op de ligweide van Calluna kunnen liefhebbers deelnemen aan de buikglijbaan, kop van jut, een beachvolleybalwedstrijd spelen, op het springkussen springen, van de kantelmuur gaan, een potje voetballen en meedoen aan Jenga XL. Wat helemaal leuk is, is dat niemand hoeft niet te kiezen. Iedereen mag deze dag aan alles meedoen!

AANMELDEN Aanmelden kan via de website van Interactie. Vanwege de veiligheid moeten deelnemers in het bezit zijn van een A-zwemdiploma. Om het voor iedereen uitdagend genoeg te houden, zijn er twee rondes ingesteld. Ronde één is van 9.00 uur tot 12.00 uur, voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar. De tweede ronde is van 13.00 uur tot 16.00 uur voor jeugd van 11 tot en met 14 jaar. 

Meer informatie en aanmelden: www.interactie-ermelo.nl/agenda/buurtsportfestijn-te-land-te-zee-en-een-beetje-in-de-lucht/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie