The Wanderers brengen een authentiek klinkend eerbetoon aan The One and Only King in Theater Stroud
The Wanderers brengen een authentiek klinkend eerbetoon aan The One and Only King in Theater Stroud Rick Keus

Eerbetoon aan Elvis Presley door The Wanderers in Theater Stroud in Putten

24 februari 2024 om 12:00 Muziek

PUTTEN Theater Stroud presenteert op vrijdag 8 maart een uniek, liefdevol en opvallend authentiek klinkend eerbetoon aan The One and Only King, uitgevoerd door The Wanderers

Vóór de pauze ligt vooral de nadruk op Elvis’ Memphis-jaren en de aldaar ‘geboren’ Sun-sessions. In het tweede gedeelte neemt het muziekgezelschap het publiek mee op een denderende muzikale treinreis die maar niet ophoudt. Dan komen ook de grote wereldhits aan bod, van gospel tot ballade, van ‘Heartbreak Hotel’ tot ‘Blue Suede Shoes’, van ‘Hound Dog’ tot ‘Jailhouse Rock’.

Het unieke geluid van Johan Struik (contrabas), Marc Burger (drums), Ron ‘Parelvet’ Smith (gitaar), Govert van der Kolm (toetsen) en zanger/gitarist Maarten Teekens is ongeëvenaard. Journalist en Elvis-liefhebber Kees Thies vertelt tussen de muziek door hartverwarmende Elvis-anekdotes, omlijst met bijzondere beelden. Onder het motto Don’t be lonesome tonight ‘vieren’ The Wanderers samen met het publiek het leven van Elvis.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstroud.nl. Daar kan ook de reservering worden gemaakt voor het borrelarrangement en de Theatertafel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie