Bridgecursus BC Ermelo
Bridgecursus BC Ermelo Nelly

BRIDGE voor beginners.

7 januari 2023 om 11:18 Lokaal Deel je nieuws

In februari start Bridge Club Ermelo weer met een beginnerscursus.

Ben je op zoek naar een leuk én uitdagend gezelschapsspel?

Weet je wat de meest populaire denksport ter wereld is? Bridge! Je speelt het met speelkaarten en daardoor lijkt het op andere kaartspellen, zoals klaverjassen en boerenbridge. Klaverjassen en pesten bestaan alleen in Nederland en zelfs dan nog heeft iedereen andere spelregels. 

Bridge is anders. Het wordt namelijk over de gehele wereld op dezelfde manier gespeeld. In Italië en China gelden dezelfde regels als in Nederland. Bovendien is het een officiële (denk)sport en heeft echte kampioenschappen, zoals een NK, EK en WK. 

Eén spel bridge is klaar na ongeveer 8 minuten. Na een ronde van 4 spellen ga je naar een andere tafel met nieuwe tegenstanders. Je ontmoet veel mensen, bridge is heel afwisselend en sociaal. Bij bridge speelt de geluksfactor nauwelijks een rol, als je wilt winnen, ga je elk spel samen met je partner de uitdaging aan.

Al vanaf de eerste les ga je zelf aan de slag. De start is laagdrempelig, met een paar proeflessen ga je spelenderwijs leren wat het spel inhoudt. 

Ga jíj de uitdaging aan?

Woensdagavond 1 februari start de beginnerscursus. Meld je aan 

Docent: nelly.michon@gmail.com 

            T: 06-49692010: Aanmelding cursus               Leslocatie Heidelaan 1, 3851 EX  ERMELO

Website: BC Ermelo: https://10021.bridge.nl/evenementen. Klik bij Soort op cursussen, door op de eerste cursusdag te klikken kan je je voor de hele cursus aanmelden.

Graag tot ziens!!!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie