Afbeelding
www.pixabay.com

Spanning in Ermelo stijgt voor uitreiking thriller awards

16 september 2022 om 08:50 Evenementen

ERMELO Op zaterdag 8 oktober 2022 vindt vanaf 14.30 uur het Hermes Thriller Event plaats in Zalencentrum Ermelo aan de stationsstraat 137. Eén van de onderdelen van het programma is de bekendmaking van de winnaar van de Hermes Thriller Award. 

De Hermes Thriller Award is een nieuwe prijs voor het genre thriller/misdaadroman.

SHORTLIST Uit de negentig ingezonden boeken uit Nederland en Vlaanderen is een shortlist met vijf genomineerden geselecteerd: Anja Feliers (Carte blanche) Elvin Post (De cursus) Thomas Olde Heuvelt (Orakel) en Sandra J. Paul (Mijn waarheid) De winnaar ontvangt de Hermes Thriller Award plus een cheque van 500 euro

MOORDSPEL Tijdens het Event vinden er allerlei activiteiten plaats, zoals een lezing van oud-hoofdcommissaris Joop van Riessen, die vertelt over een van zijn meest aangrijpende zaken uit zijn tijd als hoofdcommissaris van politie in Amsterdam. Thrillerauteur en journalist Nicolet Steemers komt met een ingenieus geconstrueerd moordspel, waarin ze de bezoekers uitdaagt de moordenaar te raden. Bekende thrillerauteurs als o.a. Marelle Boersma, Marie José Verweij en de Vlaamse misdaadauteur Johnny Bollé signeren op het Event hun werk. 

Tussen de bedrijven door is het genieten van de groep Septim, die met een combinatie van Zuid-Amerikaans-jazzy en popnummers de muzikale omlijsting verzorgt. 

Tickets voor dit enerverende Event zijn te verkrijgen via de ticketbok op www.hermesthrilleraward.nl of door contante betaling bij de kassa (€ 12,50 inclusief 2x consumptiebonnen) 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie