Afbeelding
www.pixabay.com

Spanning in Ermelo stijgt voor uitreiking thriller awards

Evenementen

ERMELO Op zaterdag 8 oktober 2022 vindt vanaf 14.30 uur het Hermes Thriller Event plaats in Zalencentrum Ermelo aan de stationsstraat 137. Eén van de onderdelen van het programma is de bekendmaking van de winnaar van de Hermes Thriller Award. 

De Hermes Thriller Award is een nieuwe prijs voor het genre thriller/misdaadroman.

SHORTLIST Uit de negentig ingezonden boeken uit Nederland en Vlaanderen is een shortlist met vijf genomineerden geselecteerd: Anja Feliers (Carte blanche) Elvin Post (De cursus) Thomas Olde Heuvelt (Orakel) en Sandra J. Paul (Mijn waarheid) De winnaar ontvangt de Hermes Thriller Award plus een cheque van 500 euro

MOORDSPEL Tijdens het Event vinden er allerlei activiteiten plaats, zoals een lezing van oud-hoofdcommissaris Joop van Riessen, die vertelt over een van zijn meest aangrijpende zaken uit zijn tijd als hoofdcommissaris van politie in Amsterdam. Thrillerauteur en journalist Nicolet Steemers komt met een ingenieus geconstrueerd moordspel, waarin ze de bezoekers uitdaagt de moordenaar te raden. Bekende thrillerauteurs als o.a. Marelle Boersma, Marie José Verweij en de Vlaamse misdaadauteur Johnny Bollé signeren op het Event hun werk. 

Tussen de bedrijven door is het genieten van de groep Septim, die met een combinatie van Zuid-Amerikaans-jazzy en popnummers de muzikale omlijsting verzorgt. 

Tickets voor dit enerverende Event zijn te verkrijgen via de ticketbok op www.hermesthrilleraward.nl of door contante betaling bij de kassa (€ 12,50 inclusief 2x consumptiebonnen) 

Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Kinderboekenweek met thema Gi-ga-groen wordt leesfeest 36 minuten geleden
Afbeelding
Trainen volgens Wiel Coerver-methode tijdens Jeugdvoetbaldagen DVS’33 3 uur geleden
Afbeelding
Cabaretduo Eer & Nan speelt ‘Terugblik, vooruit!’ in De Rehobothkerk 4 uur geleden
Afbeelding
Van wanhoop tot feest bij open dag AZC in Harderwijk 7 uur geleden
Afbeelding
Scooterrijders botsen frontaal op elkaar 9 uur geleden
Afbeelding
Ermelose Noor Oosterhoff Nederlands Kampioen Muay Thai 19 uur geleden
Afbeelding
Moonlight kanoën bij De Kanovijver ter ere van 50 jaar Ermelo gisteren