Wandelen in de prachtige natuur.
Wandelen in de prachtige natuur. eigen foto

Zesde winterwandeling Hoef en Hell met team ‘Gelderse vallei’ voor KWF kankerbestrijding

10 februari 2024 om 10:00 Activiteiten

PUTTEN Team ‘Gelderse vallei’ organiseert op zaterdag 17 februari de zesde winterwandeling Hoef en Hell.

De wandeltocht gaat in overleg met de diverse landeigenaren via boerenerven, weilanden, akkers en bospaden door de buurtschappen Hoef en Hell. De start is bij Melktap ’t Melkboertje aan de Broekermolenweg 7 in Putten. Er is een gezellige tussenstop met gratis koffie, thee of warme chocolademelk met iets lekkers.

MERCHANDISE

Na afloop kan er onder het genot van een drankje en hapje tegen betaling nagepraat worden. Tevens is er de mogelijkheid om potjes advocaat, coole T-shirts en andere BIG Challenge merchandise te kopen. De wandeling is ongeveer 10 kilometer en er kan worden gestart tussen 13.00 uur en 14.00 uur.

ALPE d’HUZES 

De wandelaars sluiten dit jaar aan bij het team BIG Challenge ‘Gelderse Vallei’, dat op 6 juni deelneemt aan Alpe d’HuZes. De gehele opbrengst van de winterwandeling gaat 100 procent naar KWF kankerbestrijding.

Inschrijving voor de winterwandeling bedraagt 7,50. Opgeven en het liefst betalen voor 17 februari. Dit kan contant of op verzoek via een Tikkie. Opgeven kan bij Lies van Schaik op tel. 0681283016 of per mail naar liesvanschaik53@gmail.com,, of bij Wijnand Zech op tel 0653592194 of per mail naar wijnand.zech@kpnmail.nl.

Let op: Honden zijn tijdens de wandeling niet toegestaan. Waterdicht schoeisel wordt aanbevolen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie