Mark Broere, directeur Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V.
Mark Broere, directeur Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. Interactie Sportbedrijf

Interactie viert haar eerste mijlpaal, we bestaan 3 jaar!

13 december 2021 om 11:33 Achtergrond Deel je nieuws

Het is feest want precies 3 jaar geleden op 17 december 2018 is Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. ‘geboren’. Met veel plezier beheren, onderhouden en exploiteren we diverse sportaccommodaties van de Gemeente Ermelo. Hierdoor kunnen inwoners sporten in een accommodatie die altijd schoon, heel en veilig is.

“We voeren dagelijks met veel plezier het sportbeleid van de Gemeente uit. Daar hadden we het bij kunnen laten, maar we wilden meer betekenen. Inmiddels kunnen we zeggen dat we dat ook écht doen”. - Mark Broere, directeur Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. -

Bewegen en een gezonde leefstijl voor iedereen
We geven wekelijks gymles aan 9 scholen en brengen de leerlingen van Chr. College Groevenbeek in beweging. Hierdoor kunnen we leerkrachten ontlasten. Met het Leefstijl Loket, begeleiden we inwoners voor wie bewegen niet vanzelf gaat. Ook maken we inwoners bewust van hoe belangrijk een gezonde leefstijl is en krijgen ze hierbij begeleiding.  

De zweminstructeurs zorgen er ieder jaar weer voor dat honderden kinderen hun zwemdiploma halen. We bieden diverse vormen van zwemactiviteiten aan, zodat meerdere doelgroepen kunnen bewegen. Jaarlijks organiseren we veel sportieve activiteiten om inwoners energieker te maken. Ermelo is een Jongeren op Gezond Gewicht gemeente. Dit houdt in dat we het beleid maken en dit ook in de praktijk brengen. Hierdoor kunnen kinderen en jongeren opgroeien in een gezonde omgeving.

Cultuur krijgt nu ook een eigen podium. De gemeente heeft Interactie begin 2021 een nieuwe opdracht gegund. Naast het sportbeleid gaan wij ook het cultuurbeleid handen en voeten geven. Hiermee proberen wij cultuur voor alle bewoners en bezoekers van Ermelo toegankelijk te maken. Een belangrijk onderdeel daarvan is het exploiteren van De Dialoog. Deze locatie heeft alles in huis om een plek te worden waar ontmoeting, ontspanning en zingeving centraal staan.

“September 2022 openen we de deuren van de verbouwde Dialoog. Dan zetten we samen met de lokale cultuurmakers Ermelo op de kaart”. - Mark Broere, directeur Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. -

Ook voor de komende jaren hebben we weer mooie plannen op stapel staan. Want we zijn nog lang niet klaar met inwoners in beweging te brengen, een gezonde leefstijl te stimuleren en cultuur de positie te geven die het verdient. Ga naar interactie-ermelo.nl of cultuurinermelo.nl. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze accommodaties.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie