Golfhuisje Landgoed Ullerberg naast afslag hole 1
Golfhuisje Landgoed Ullerberg naast afslag hole 1 Rogier Kalkhove

Opening Golfseizoen landgoed Ullerberg & The Links Valley

zondag 26 maart 2023 9:00 tot 18:00

Op zondag 26 maart 2023 openen Landgoed Ullerberg en The Links Valley het Golfseizoen  met een vriendschappelijk toernooi. De dag start met 9 holes op The Links Valley. Vervolgens loopt men door het bos van Landgoed Ullerberg naar de Heide Golf Baan waar de 2e 9 holes worden gespeeld.

Onderweg wordt gezorgd voor een hapje en drankje.

Tweemaal per jaar organiseren Landgoed Ullerberg en The Links Valley samen een golfdag zodat beide golfbanen op één dag gespeeld kunnen worden. Tijdens deze dag kunnen golfliefhebbers twee totaal verschillende banen op het zelfde landgoed ervaren. De ruige geschoren fairways van heide op De Ullerberg versus de snelle gladde greens van The Links Valley .

De Heide Golf Baan van Landgoed Ullerberg is de enige heidegolfbaan van Europa. Dit jaar bestaat de baan 100 jaar. De sfeer van weleer is behouden gebleven. Het golfhuisje met rieten dak en veranda bieden een sprookjesachtig uitzicht over de heidebaan. The Links Valley is de eerste omkeerbare negen holes golfbaan van Nederland en doet met haar hoogteverschillen on-Nederlands aan. The Links Valley viert dit jaar haar 5e verjaardag.

Na afloop nog even nagenieten van het uitzicht over de glooiende golfbaan van The Links Valley? De brasserie bereidt een speciale dagschotel. 

Prijs: €84,50 per persoon inclusief koffie/thee ontvangst, green fees en een lunchpakket

Aanmelden/inschrijven via: golf@ullerberg.nl en wedstrijden@thelinksvalley.nl

Locatie