23 september laatste kans Vrolijk & Frans
23 september laatste kans Vrolijk & Frans Proefles Vrolijk & Frans Ermelo; foto door Grietje-Akke de Haas

23 september laatste kans Vrolijk & Frans

woensdag 25 januari 9:30 - 22:00

Wil jij je Frans opfrissen of voor het eerst Frans gaan leren? Meld je dan snel aan via de website van Vrolijk & Frans, want de inschrijving sluit vrijdag 23 september! De 20 lessen van 90 minuten starten op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 september in Ermelo; ze lopen door tot eind maart 2023.

De cursisten van Vrolijk & Frans Randmeren komen uit de hele regio, ook uit de polder. Elke les praten we zoveel mogelijk Frans, ook al bij de beginners. Dit kan namelijk met de gebruikte methodes TPRS en TPR! De lessen zijn heel ontspannen en we lachen veel met elkaar. We besteden ruim aandacht aan de Francofone cultuur en gewoonten via Franstalige liedjes en chansons, filmfragmenten, blogberichtjes en dergelijke en we proeven specialiteiten uit Frankrijk of andere landen waar men Frans spreekt. Kortom, de lessen zijn al 16 jaar echt Vrolijk & Frans! In januari 2022 vierde Vrolijk & Frans alweer haar 16e verjaardag! Als één van de eersten in Nederland maakt Vrolijk & Frans al sinds 2007 gebruik van de unieke methode TPRS waarmee je een taal moeiteloos vloeiend gaat begrijpen en spreken. 

Computer en multimedia zorgen ervoor dat je de Franse taal zo effectief en leuk mogelijk verwerft. In de conversatielessen voor gevorderden praten we, uiteraard in het Frans, over onderwerpen die jou na aan het hart liggen.

Vrolijk & Frans Ermelo is aangesloten bij Keuze Vrij Bij Mij. Keuze Vrij Bij Mij staat voor een vrije samenleving waar iederéén altijd welkom is, ongeacht individuele keuzes over lichaam en gezondheid.

De lessen in Ermelo starten in de week van 26 september en lopen door tot eind maart 2023. Je schrijft je gemakkelijk in via www.vrolijkenfrans.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen naar de docente Alike Last op 0341 551998. Au revoir!