Nelly tijdens de les
Nelly tijdens de les Nelly

Saai en oubollig? Nee BRIDGE is gewoon prettig verslavend.

dinsdag 27 december 19:30 - 22:00

Ben je op zoek naar een leuk én uitdagend gezelschapsspel?

Weet je wat de meest populaire denksport ter wereld is? Bridge! Je speelt het met speelkaarten en daardoor lijkt het op andere kaartspelletjes, zoals klaverjassen en boerenbridge. Maar klaverjassen bestaat alleen in Nederland, en zelfs dan heeft nog iedereen andere spelregels. Dat zie je bij meer kaartspellen, zoals bij pesten. 

Bridge is anders. Het wordt namelijk over de hele wereld op dezelfde manier gespeeld. In Italië en China gelden dus dezelfde regels als in Nederland. Bovendien is het een officiële sport (denksport) en heeft het dus ook echte kampioenschappen (een NK, EK, WK, enzovoorts). 

Eén spelletje bridge is klaar na ongeveer 8 minuten. Als je een paar spelletjes hebt gehad ga je naar een andere tafel met andere tegenstanders. Je komt dus veel mensen tegen. Dat maakt bridge een heel gezellig spel. 

Bij bridge hoef je geen geluk te hebben om goed te scoren. Maar als je wilt winnen, moet je het zelf doen! Dat maakt bridge een uitdaging.

Al vanaf de eerste les ga je zelf aan de slag. Spelenderwijs leren. Ga je de uitdaging aan?

In Ermelo geven we een beginnerscursus op maandagmiddag en dinsdagavond. De lessen starten de eerste week van oktober. Meld je aan voor een gratis proefles en beslis daarna of je door wilt gaan.

Website Bridgeclub Ermelo: https://10021.bridge.nl/ 

Mail: secretaris.bcermelo@gmail.com

Docent: nelly.michon@gmail.com 

              06-49692010

Locatie