Najaarsconcert Ermelo’s MannenKoor

zaterdag 26 november 2022 11:58 tot 11:58

Na twee jaar gedwongen afwezigheid is er dit jaar wel een najaarsconcert, georganiseerd door het Ermelo’s Mannenkoor. Dit vindt plaats op zaterdag 26 november in de Immanuelkerk in Ermelo.

Net als in de voorgaande uitvoeringen wordt er ook nu weer samengewerkt met het Harderwijks strijkorkest onder leiding van Roelof Klaassen. Een ensemble van dit orkest zorgt voor een prachtige muzikale begeleiding van de zangers van het koor. Daarnaast is onze vaste begeleider Bert Elbertsen aanwezig. De muzikale leiding is in de deskundige en vertrouwde handen van Ab Weegenaar.

Het programma is muzikaal weer zeer gevarieerd, met naast de zang, muziek door Evelyn Heuvelmans hobo, Willeke van den Bosch fluit, Peter de Vries trombone en Willem Jan Visser trompet

Het belooft weer een verrassende muzikale avond te worden.

Ook nu is de toegang gratis zodat ook mensen met een smalle portemonnee een avondje uit kunnen en kunnen genieten van een prachtige muzikale avond. Er wordt wel na afloop een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Het concert op 26 november begint om 20:00uur, de zaal is open om 19:30uur.

Locatie