lichtjestocht van oerrr voor kinderen - oud groevenbeek

zaterdag 26 november 2022 16:30 tot 18:30

Wandel mee in de sfeervolle lichtjestocht op Oud Groevenbeek. Tijdens de tocht leer je over de dieren die in de bossen leven.

Het donkere bos verkennen

Wat hoor je in het donkere bos? Hoor je de uilen roepen? Zie je iets in het donker net als de nachtdieren? Je mag natuurlijk ook voelen en ruiken. Hoe ruikt de nacht? Ontdek het samen met de boswachter van Natuurmonumenten.

Kinderen kunnen hun eigen lampion meenemen. Kinderen en (groot)ouders (maximaal 1 begeleider per gezin) gaan gezamenlijk met een groepje op pad, de boswachters staan op verschillende posten met opdrachten. Om de dieren niet te laten schrikken zoeken we in het donker onze route met de ‘dwaallichtjes’. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je verdwaalt. Onderweg hoor je van alles over fladderende vriendjes, roepende uilen en ritselende dieren tussen de bladeren. 

Praktische info

Locatie: Theehuis Oud Groevenbeek

Koop van te voren online een kaartje. Voor meer informatie: https://www.nm.nl/natuurgebieden/landgoed-oud-groevenbeek/agenda

Locatie