• Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Theater

Bos- en heidewandeling Staverden

zondag 16 augustus 14:00 uur

STAVERDEN - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zondag 16 augustus een wandeling door bos en heide op landgoed Staverden. Dit landgoed is voor bezoekers zo aantrekkelijk, doordat het landschap zo afwisselend is. We maken deze middag een flinke wandeling door het bos, langs de beek, langs landerijen en we gaan de heide op om te genieten van de bloeiende hei. De boswachter vertelt over het ontstaan van dit bosrijke cultuurlandschap langs de beek, dat vroeger een groene oase was te midden van oneindige heidevelden. Deze wandeling duurt een uurtje langer dan gewoonlijk. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Start: 14:00 uur op de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. Duur: ca. 3 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Vooraf online reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Jan Velema, tel. 06-10671723.

Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.


deel deze activiteit

Locatie

Bezoekerscentrum Staverden
Staverden

3852nv


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden