Medailleregen Ermelose kemposchool Kanhai bij Nederlands Kempo Kampioenschap in Ede.
Medailleregen Ermelose kemposchool Kanhai bij Nederlands Kempo Kampioenschap in Ede. soeresh kanhai

Medailleregen Ermelose kemposchool Kanhai bij Nederlands Kempo Kampioenschap in Ede, goud op disciplines kata, semi-contact en submission

22 maart 2024 om 16:00 Vechtsporten

ERMELO/EDE Op het Nederlandse Kempo Kampioenschap, gehouden in Ede, behaalde de Kemposchool Kanhai uit Ermelo glorie na spannende en zenuwslopende wedstrijden.

Achttien leerlingen van Kanhai nam deel aan het toernooi, waarbij ze hun vaardigheden lieten zien in verschillende disciplines. De deelnemers werden uitgedaagd in disciplines zoals kata, wapen kata, semi-contact fighting en submission, waarbij ze hun technieken tot het uiterste testten.

,,Met een indrukkende presentatie van hun vaardigheden, behaalde het team een opmerkelijk aantal medailles”, laat leraar Soeresh Kanhai weten.

KATA

Liv Janssen veroverde het Nederlandse kampioenschap in de kata-discipline, en Ashvini Ramasray werd tweemaal Nederlands kampioen, zowel in de discipline kata als wapenkata. Ook Raaf Schimmel behaalde de eerste plaats. Avinash Ramasray en Keano Datema eindigden als tweede, en Naomi Kraayenhof eindigde als derde in haar poule.

SEMI-CONTACT

Na het onderdeel kata konden de deelnemers zich gereedmaken voor het onderdeel semi-contact vechten.

Quinte Heijboer en Sam Waney zijn Nederlands kampioen geworden. Raaf Schimmel, Liv Janssen en Sander Ringelberg behaalden de tweede plaats. Jan Vlastuin, Ela Baksi, Lars Grumbkov en Keano Datema eindigden als derde in hun poule.

Jesse Heijboer, Arin, Lucas, Diego Salomon en Naomi Kraayenhof vielen net buiten de prijzen bij het onderdeel semi-contact. Ondanks het verlies hebben ze waardevolle ervaring opgedaan die ze kunnen meenemen naar het volgende toernooi.

SUBMISSION

Aan het einde van de dag stond het onderdeel submission op het programma. Sam eindigde als eerste en Victor Stenvers als derde in zijn categorie.


Leraar Soeresh Kanhai besluit: ,, Het was een geweldig toernooi. We nemen de ervaringen mee naar de reguliere lessen om de techniek verder te verbeteren en ons voor te bereiden op het volgende toernooi.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie