Parcoursmeting van de Halve van Nijkerk.
Parcoursmeting van de Halve van Nijkerk. Mark van Hoorn

Halve van Nijkerk officieel gecertificeerd door Atletiekunie, organisatie gaat voor ‘topevenement met mix van wedstrijdlopers en recreanten’

13 maart 2024 om 12:00 Sport

NIJKERK Op zaterdag 6 april 2024 vindt de 9e editie van de Halve van Nijkerk plaats. Afgelopen zaterdag zijn in alle vroegte de parcoursen van de 5km, 10km en Halve Marathon opgemeten door parcoursmeters van de Atletiekunie. Hiermee verkrijgt de Halve van Nijkerk op deze drie afstanden de officiële certificering.

De Halve van Nijkerk wil graag een topevenement neerzetten en daarbij hoort onder meer een officiële parcourscertificering. Daarnaast wil men naast vele breedtesporters ook graag regionale toppers aantrekken. Hierdoor ontstaat er een mooie mix van echte wedstrijdlopers en recreanten die voor hun persoonlijke prestatie gaan.

Inschrijven kan via de website halvevannijkerk.nl. Dit kan tot en met vrijdag 5 april 13.00 uur of totdat de startnummers zijn uitverkocht. Deelnemers die zich voor 18 maart inschrijven krijgen hun naam afgedrukt op het startnummer.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie